Read your Mind

Een reading waarbij ik jou ga helpen naar meer antwoorden over jezelf en de weg die jij bewandelt richting meer geluk, vrede, liefde en vervulling in jouw leven! Ik gebruik de kracht van helder voelen en zien om me af te stemmen op jouw binnen wereld, jouw onderbewustzijn.

READ YOUR MIND ♥
Ik maak in de reading gebruik van mijn gaven om te verbinden met jouw onderbewustzijn; de wereld van energie waarin ik kan verbinden met bijv. jouw Innerlijk Kind, je Hogere Zelf, je spirituele begeleiders, je ouders, dierbaren en Engelen. Na de reading ben je meer in verbinding met jouw Hart en Ziel en heb je concrete tools in handen om stappen te maken op jouw unieke pad naar een gelukkig en voldaan leven, vanuit de oneindige liefde van je hart

Naomi (31) – Immy is een hele aardige transparante dame, waar ik een fijne ervaring mee heb gehad. De tijd die we besteed hebben, zijn er voor mij wat dingetjes duidelijker geworden wat betreft mijn trauma’s en hoe ik daarmee om kan gaan. Ik wens haar een hele fijne journey toe met veel ontwikkelingen en mensen die ze kan helpen met haar inzichten.

Voor wie?
– Als je op het pad bent van Zelfrealisatie en jou gelukkigste leven wil leven!
– Als je vragen hebt over de richting van jouw leven, je vast loopt hierin
– Als je belemmeringen ervaart op levensgebieden en hier inzicht in wilt

Tarief:
€60,- voor 1 uur

De reading vindt plaats via videobellen. Je kan dus lekker thuis blijven voor deze reading-sessie! Of als je graag een fysieke sessie wilt, is de locatie in Ermelo, een fijne ruimte voor sessies in het Work & Life Center. Adres is: Hanengewei 67, 3851 LB, Ermelo. In een fijne en lichte ruimte met een hoge energie vibratie waar je je thuis mag voelen. Alles wat je los laat blijft dan ook niet in je eigen ruimte hangen. Ik zorg voor het verschonen van de energie voor en na de sessie. Interesse?

> ZIE HIER MEER ERVARINGEN <

BOEK HIER JE READING! ♥