Over mij

Immy Heijmans
Coach, Healer & Schrijfster 💜
Let your Soul Shine!

Mijn zoektocht naar geluk
Ik weet nog goed hoe de zoektocht begon. Het was 2012 en ik kwam uit een relatie die niet door mijn wens beëindigd was. Ik was er kapot van. Mijn hart in duizend stukjes. En wat nog het ergste was: Ik wist niet meer wie ik was.. Ik had mezelf te afhankelijk gemaakt van de ander: mijn geluksgevoel hing er van af. Ik raakte depressief en mijn familie en vrienden moesten me bij elkaar rapen. Toch ontstond er een besluit. Er was namelijk noodzaak. De volgende vraag ontstond: Hoe word ik weer gelukkig en hoe zorg ik ervoor dat dit gevoel niet af hangt van uiterlijke omstandigheden?

Een zoektocht naar mezelf was het gevolg. Het leven hielp me hierbij door van alles op mijn pad te sturen. Alsof het leven wilde dat ik mijn geluk in mezelf terug vond. Ik ben in aanraking gekomen met mindfulness, meditatie, yoga en een traject gaan volgen waarin ik op de laag van de Creatieve Intelligentie leerde leven: Ik kwam thuis bij mijn kern, wie ik in essentie ben…

2013 was de start van een avontuurlijk en heerlijk leven, waarin ik mezelf leerde kennen door naar binnen te keren en me bewust te worden van angsten, patronen, overtuigingen, meningen en belemmerende gedachten die mijn geluk in de weg stonden. Ik ben alle lagen af gaan pellen en steeds meer gevoelens gaan ervaren van liefde, acceptatie, vertrouwen, dankbaarheid, verwondering, extase en genot. Het lijkt wellicht alsof dit heel makkelijk ging maar niets is minder waar. Ik ging – en ga soms nog steeds – door diepste angsten, ego stukken die me willen beschermen maar klein houden waardoor ik niet mijn volle potentieel en vanuit innerlijke kracht leef. Maar ik voelde mijn binnen én buitenwereld veranderen in positieve zin dus als het moeilijk werd zette ik door.

Dit bewustwordingsproces heeft me geleid naar het diepe verlangen vanuit mijn eigen kennis en ervaring anderen te begeleiden in hun proces naar zichzelf. Het thema van zelfliefde is waar het bij mij uiteindelijk om draaide en ik geloof erin dat dit iets is waar alle mensen doorheen gaan.  Ik heb vanuit eigen ervaring gemerkt dat ontrouw blijven aan mijn hart en leven vanuit de verhalen in mijn hoofd, me uitgeput, ziek, ongelukkig en gestresst maakt. Ik leef inmiddels steeds meer vanuit innerlijke vrijheid en volg mijn verlangens en passies. Deze wens heb ik voor iedereen!

Mijn missie & visie
Een van mijn passies in het leven is liefde in de wereld bevorderen en jou begeleiden om vrij te zijn van negativiteit, stress, onrust en afhankelijkheid. Jouw Geluk Centraal is het resultaat van deze sterke motivatie. Ik zet mijn kennis en ervaring in om bij te dragen aan jouw geluk. Je bewust te maken van de overvloed aan liefde en mogelijkheden als je jouw verlangens, je hart en passie volgt. Wat ik doe is je begeleiden in het bewustwordingsproces en ondersteuning bieden waar nodig is. Vanuit zachtheid en acceptatie zodat je helemaal kan zijn wie je bent.

Mijn missie is je bewust te maken van je volle potentie: geluk en een leven vol liefde is mogelijk! Het leven is om te genieten, te stralen, te verbinden, volledig in acceptatie en vertrouwen te leven en liefde te geven en te ontvangen. Jouw verlangens en dromen kunnen werkelijkheid worden. Er hoeft niks te zijn wat je tegenhoudt. Ik voel het als mijn taak om je te begeleiden naar een leven met minder lijden en meer geluk. De veiligheid te bieden waarbij jij naar binnen kan keren, jezelf leert kennen en los kan laten wat jou in de weg staat een gelukkig en liefdevol leven te leiden.

Mijn achtergrond
Op het gebied van opleiding ben ik geschoold creatief (drama) therapeut (HBO), spiritueel coach (Minor), ervaringsdeskundige/coach in hooggevoeligheid en autisme, (boeddhistisch) geestelijk verzorger (WO) en gecertificeerd mindfulnesstrainer. Daarnaast heb ik diverse cursussen en trainingen gedaan zoals yoga, meditatie, mindfulness based stress reduction, geweldloze communicatie, bewustzijnsfestivals en workshops, tantra, massage en diverse coachings- en healingstechnieken.

Door het hele leven als een leerschool te ervaren en mijn persoonlijke en spirituele groei op 1 te zetten, ben ik enkele jaren bewust van mijn paranormale gaven en heb ik deze verder ontwikkeld. Helderziendheid, helder weten, helder voelen en helder horen. Dit uit zich o.a. in het kunnen verbinden met overledenen, telepathie (channelend contact maken met mens, dier en niet fysiek wezen) en het kunnen afstemmen op delen van jou zelf zoals je innerlijke kind delen en je Hogere Zelf, die onlosmakelijk in verbinding staat met de bron van het leven. Zo kan ik ook als medium te werk gaan om jou op jouw unieke pad van je hart te helpen zodat je kan gaan doen waar je diep van binnen het meeste levensvreugde uit haalt!

* Kernwaarden:
Geluk – Liefde – Wijsheid – Creativiteit – Groei – Spiritualiteit – Vertrouwen  – Acceptatie – Innerlijke rust – Kracht – Gezondheid – Spelen – Genieten

* Mijn kracht:
– Intuïtief sterk
– Volledig aanwezig
– Jou bij je ware zelf brengen
– Zonder oordeel
– Liefdevol en geduldig
– Paranormaal begaafd

Alles wat ik toe pas, in zet en wat ik ben, komt uit mijn eigen levenservaring. Veel lezen over persoonlijke en spirituele groei heeft me enorm geholpen maar de innerlijke transformatie naar leven vanuit mijn authentieke essentie en het volgen van mijn hart, heeft mijn leven van binnen en buiten verandert. Ik gun jou om volledig jezelf te zijn en diep innerlijk geluk te mogen verankeren in jezelf!

Meer weten over mijn eigen transformerende levensloop pad naar een gelukkig leven van binnenuit? Download dan hier mijn E-Book “van Angst naar Liefde”!

Ik ben ook te volgen op de social media kanalen Facebook , Instagram en/of LinkedIn

♥ Let your Soul Shine! ♥