Het Pad naar Jezelf

Vind meer helderheid over jezelf en jouw levenspad! In dit traject gaan we samen aan de slag om inzicht te krijgen in jouw innerlijke blokkades en deze opheffen! Ik verbind me met jouw energie en stem me volledig in alle aandacht af op jouw binnenwereld. Samen gaan we een innerlijke reis maken naar jouw verlangens, drijfveren, blokkades en ware essentie zodat je vanuit je hart het leven kan gaan aantrekken en vormgeven wat meer liefde, geluk en een vervullend leven geeft!

Herken jij jezelf hierin?
→ Je weet niet goed welke richting je uit wil in je leven
→ Je wordt geleefd, hebt het gevoel te overleven in plaats van écht voluit en vol levensenergie te leven
→ Je ervaart innerlijk blokkades zoals angsten, beperkende overtuigingen of gevoelens die je belemmeren vooruit te komen in het leven
→ Je bent veel met de buitenwereld bezig, maar dit brengt je niet het geluk wat je zoekt
→ Je wilt verbinden met je werkelijke hartsverlangens maar weet niet hoe
→ Je ervaart veel stress, maar weet niet hoe je je leven zo kan veranderen dat je innerlijke rust en vrede ervaart
→ Je voelt onvrede op een bepaald levensgebied (sociaal, privé, binnenwereld, werk, financieën) en wilt hier van af
→ Je weet niet goed wie je nu echt bent en wat jou werkelijk gelukkig maakt

Het Pad naar Jezelf biedt een transformerend traject met persoonlijke coaching op zoek naar jouw authentieke zelf. Daar waar jouw hartsverlangens verborgen zitten, klaar om gehoord en geleefd te worden. Innerlijke blokkades om het leven wat bij jou past neer te zetten worden inzichtelijk en middels energetisch healingswerk vanuit de kern doorbroken. Zodat jij niet alleen je levensenergie weer voelt doorstromen maar ook innerlijke rust, vrede, acceptatie en vertrouwen ervaart vanuit jouw diepste werkelijke Zijn!

Wat levert het je op?
→ Inzicht in jouw hartsverlangens en hoe je deze moeiteloos kan manifesteren
→ Inzicht in jouw diepste blokkades en hoe je deze kan opruimen
→ Het activeren van het zelfhelend vermogen en balans herstel middels healing
→ Vertrouwen in jezelf en wat jouw plek is in de wereld
→ Verbinding met jouw innerlijke kracht en drijfveren
→ Doorstroming in je lichaam van vitaliteit en levensenergie
→ Een helder voelen en helder weten wat jouw levenspad is en je gelukkig maakt
→ Kunnen luisteren naar je innerlijke stem, jouw hart, jouw intuïtie
→ Innerlijke rust, vrede en kalmte
→ Tools om dagelijks te implementeren om met jezelf te verbinden
→ Emoties die vast zitten in het lichaam en voor (fysiek) ongemak zorgen, worden weggenomen middels energetische healing
→ Afname van angsten en stress factoren
→ Afstand van belemmerende gedachten en overtuigingen
→ Positieve levenshouding van vertrouwen, overgave en veiligheid

Wat kan ik voor jou betekenen?
Zonder oordeel en met liefde zal ik naast je staan in jouw groeiproces. Door mijn hooggevoeligheid kan ik verbinden met jouw energie en de energieën van mensen in jouw leven. Ik deel met je wat ik door krijg, waardoor je meer helderheid krijgt over jezelf en jouw weg in het leven. Het is mijn missie om jou te begeleiden naar een gelukkig, liefdevol en vervullend leven. Om elke blokkade die je hierin belemmert te transformeren naar innerlijke kracht en je dichterbij jezelf te brengen. Ik ben als hooggevoelig persoon mij bewust van mijn spirituele gaven zoals helder voelen, helder horen, helder zien en helder weten. Ik voel me verheugd en vereerd deze gaven te mogen inzetten om jou te helpen op jouw levenspad. Ik werk voornamelijk intuïtief en vertrouw op de informatie die ik door krijg aan de hand van wat je me vertelt/ laat zien en ik voel in op de energie. Ik zal je dit dan ook eerlijk terug geven zodat jij hier het meeste uit kan halen! Ik zal je oefeningen en tools aanreiken zodat je na elke sessie direct zelf aan de slag kan om je leven positief te transformeren!

Hoe ziet het Pad naar Jezelf traject eruit?
Ik werk vanuit 4 peilers:
– Reading
– Healing
– Coaching
– Voelen/lichaamsgericht

De 1e stap is een oriënterende sessie op jouw hulpvraag, motivatie en verlangen. Dit is een vrijblijvend kennismakingsgesprek en kost je niks. In dit gesprek wordt duidelijk wat we voor elkaar kunnen betekenen en of dit traject geschikt is om jouw ideale levenssituatie te realiseren.

Lichaamsgericht werken
Mijn werkwijze is gericht op voelen in het lichaam. Het hoofd, verbindend met het hart en ademen naar de buik. Dit is een directe en effectieve manier van werken omdat je de kern van het “probleem” aan pakt. Als je inzicht hebt gekregen middels de readings in jouw belemmerende gedachten en de emoties die vast zitten in je lichaam, kunnen we vanuit daar verder werken om deze blokkades in het lichaam op te heffen. Zo wordt het patroon wat jou af houd van het daadwerkelijk DOEN in de buitenwereld, ook gelijk doorbroken. Je zult hiervoor vertrouwen, moed en de energie ervaren om jouw hartsverlangens te kunnen gaan manifesteren in de wereld. Als de energie niet goed kan doorstromen vanwege beperkingen in jouw binnenwereld (gedachten en emoties) dan loop je werkelijk vast op bepaalde levensgebieden.Helemaal op maat gemaakt
Mijn manier van werken is de laatste maanden flink aan verandering onderhevig geweest. Ik merk dat een vaste structuur vanuit mijn kant niet meer passend voelt. In plaats van een vast omlijnde manier van werken, stem ik mij 100% af op jouw behoefte en kijken we vanuit daar wat ik voor je kan betekenen. Werkend vanuit bovengenoemde peilers, is het mijn missie om jouw vertrouwen in jezelf te geven zodat je mijn begeleiding zo min mogelijk nodig gaat hebben. Ik geloof er namelijk in dat we door de verbinding met onszelf te maken, te leren luisteren naar ons hart en de stappen durven te zetten, we vanuit innerlijke kracht onze levensweg kunnen bewandelen. Iemand kan je tijdelijk begeleiden om die weg naar binnen te maken, maar zowel je zelfhelend vermogen weer activeren als contact helpen maken met jouw innerlijke delen, is uiteindelijk mijn wens voor jou!

“De eerste sessie van het traject met Immy was best intens, er kwam veel in me los en ik heb kunnen voelen hoe ik meer open ging staan gedurende de sessie. Ze vroeg me naar mijn hartsverlangen en die kwam er in het begin niet geheel uit, ik zat nog een beetje in mijn hoofd en later kon ik steeds dieper zakken in mezelf en dienden zich verschillende woorden aan die uiteindelijk met wat aanvulling van Immy een completer plaatje maakten. Als allerlaatste stemden we samen een huiswerk opdracht samen om dagelijks met dit traject te blijven connecten voor deze week en gaf Immy aan dat ze bereikbaar was mocht ik even vastlopen door mijzelf of een stemmetje in mijn hoofd vanuit het ego dit was erg fijn want Immy haar aanwezigheid zorgde dat ik me meer kon openstellen en dat ik vrij werd voorbij het beperkende stemmetje dat riep dat ik het niet kon.”In het moment afgestemd
Ik spreek over een traject. Echter bedoel ik dit niet meer als een vaststaand traject met een x aantal sessies of x duur. We stemmen dit helemaal af in het moment. Zo kan je wanneer jij de behoefte voelt om een sessie te plannen me benaderen. Alles in vrijheid en zonder verwachtingen. Het kan dat je 1 sessie doet en daarna weer voorlopig zelf verder kan. Het kan dat je het fijn vind om enkele weken een terugkerend moment af te spreken. Je zit nergens aan vast, zowel qua tijd als qua geld niet en je kan er altijd voor kiezen zelfstandig weer je eigen weg te gaan. Alsook na enige tijd weer een sessie te doen.

“Mijn 2e sessie met Immy was bijzonder mooi en bracht een hele onverwachte ervaring. Immy bracht me in verbinding met diepere stukken in mijzelf en mijn innerlijke kind en wist op een bepaalde manier zo de vragen te stellen dat er een heel nieuw antwoord mogelijk was. Ik ben al vaak op reis geweest naar binnen in mijzelf, maar nog nooit heb ik mezelf gevraagd of ik in ”flight, fight or freeze zit vanuit het innerlijke kind in mij” toen me dat werd gevraagd door Immy was er een hak op de tak ontwikkeling aan inzichten en op eens lagen bepaalde onbewuste patronen bloot op tafel. Ik was verward, hoe doet ze dit? Hoe kan ze mij op zo’n gekke manier helpen en ontleden en wat is deze gekke sensatie in mijn linker helft van mijn lichaam? Een ding is zeker, er komt veel los bij me en ondanks dat ik erg open sta voor dit hele proces had ik dit niet verwacht en ben ik echt even goed doorgrond op een plek in mij waar een ander en ik zelf nog niet eerder is gekomen. Heel raar en heel bijzonder tegelijkertijd. Dankjewel Immy!”

Andere manier van bijdrage
Mijn kijk op geld is in een half jaar tijd zo ontzettend veranderd dat een vast tarief vragen niet meer kloppend voelt. Dit heeft ook met de kosmische veranderingen te maken en het feit dat we echt naar een ander soort maatschappij gaan. Hierbij voel ik dat geld veel meer een persoonlijke waarde krijgt en niet meer de energie draagt van “geld moeten verdienen om te overleven”. Ik geloof er zelf steeds meer in dat wanneer ik de zorgen en de druk om geld te verdienen los laat en vertrouw op het Universum, er altijd genoeg geld aanwezig is. Deze stroom van overvloed is er altijd en in alles aanwezig.

Omdat iedereen geld weer anders waardeert en het ook afhangt van het huidige moment, werk ik uitsluitend met eigen bijdrage oftewel donation based. Als je een sessie wilt doen, dan kunnen we dit online of bij mij thuis doen in Ermelo. Afhankelijk van jouw behoefte en wat er in de sessie ontstaat, nemen we ruim de tijd. Dit is ook altijd helemaal kloppend voor het moment. Na afloop van de sessie kan je een vrijwillige financiële bijdrage geven via tikkie of direct op mijn bankrekening (zie contact).

Ik merk op hoe dit traject me lichter heeft gemaakt en dat ik dichter bij mezelf sta. Ik heb meer compassie voor mijn medemens en mezelf en voel me vrediger. Het emotioneerde me om te zien waar ik begon en waar ik nu was, hoe ik als mens, net 2 weken uit een relatie zo’n grote stap heb kunnen zetten naar mezelf, een sprong is zeker nog zwak uitgedrukt. Ik ben veel meer in balans gebracht en nu is het mijn eigen taak om goed voor mezelf te blijven zorgen. Al met al kijk ik dankbaar terug naar dit traject. Het heeft me enorm veel gebracht, meer dan ik in het begin had verwacht en voor mijn gevoel ging ik er echt wel met een open mind in! Het is bijzonder om iemand zoals Immy te zien in haar kracht, om te kijken hoe ze mijn onderbewuste helpt omhoog te halen en ze heeft me ontzettend veel geleerd. Ze heeft me geleerd zachter naar mezelf en mijn omgeving te zijn, meer te luisteren naar mijn innerlijke kind en ik heb voor het eerst in mijn leven een bepaalde kalmte mogen creëren in mijzelf. Ik heb autonomie herpakt in mijn leven en ik durf JA te zeggen tegen mezelf, dit kan omdat ik ook meer bewustheid en ruimte kán creëren voor onder andere mijn innerlijke kind, zowel als mijn emotie en het ‘’vrouwelijke’’ in mij.”

Zij gingen je voor! Lees hier meer klantervaringen!