Het Pad naar Jezelf

Vind meer helderheid over jezelf en jouw levenspad! In dit 3 maanden traject gaan we samen aan de slag om inzicht te krijgen in jouw innerlijke blokkades en deze opheffen! Ik verbind me met jouw energie en stem me volledig in alle aandacht af op jouw binnenwereld. Samen gaan we een innerlijke reis maken naar jouw verlangens, drijfveren, blokkades en ware essentie zodat je vanuit je hart het leven kan gaan aantrekken en vormgeven wat meer liefde, geluk en een vervullend leven geeft!

Herken jij jezelf hierin?
→ Je weet niet goed welke richting je uit wil in je leven
→ Je wordt geleefd, hebt het gevoel te overleven in plaats van écht voluit en vol levensenergie te leven
→ Je ervaart innerlijk blokkades zoals angsten, beperkende overtuigingen of gevoelens die je belemmeren vooruit te komen in het leven
→ Je bent veel met de buitenwereld bezig, maar dit brengt je niet het geluk wat je zoekt
→ Je wilt verbinden met je werkelijke hartsverlangens maar weet niet hoe
→ Je ervaart veel stress, maar weet niet hoe je je leven zo kan veranderen dat je innerlijke rust en vrede ervaart
→ Je voelt onvrede op een bepaald levensgebied (sociaal, privé, binnenwereld, werk, financieën) en wilt hier van af
→ Je weet niet goed wie je nu echt bent en wat jou werkelijk gelukkig maakt

Het Pad naar Jezelf biedt een transformerend traject met persoonlijke coaching op zoek naar jouw authentieke zelf. Daar waar jouw hartsverlangens verborgen zitten, klaar om gehoord en geleefd te worden. Innerlijke blokkades om het leven wat bij jou past neer te zetten worden inzichtelijk en middels energetisch healingswerk vanuit de kern doorbroken. Zodat jij niet alleen je levensenergie weer voelt doorstromen maar ook innerlijke rust, vrede, acceptatie en vertrouwen ervaart vanuit jouw diepste werkelijke Zijn!

Wat levert het je op?
→ Inzicht in jouw hartsverlangens en hoe je deze moeiteloos kan manifesteren
→ Inzicht in jouw diepste blokkades en hoe je deze kan opruimen
→ Het activeren van het zelfhelend vermogen en balans herstel middels healing
→ Vertrouwen in jezelf en wat jouw plek is in de wereld
→ Verbinding met jouw innerlijke kracht en drijfveren
→ Doorstroming in je lichaam van vitaliteit en levensenergie
→ Een helder voelen en helder weten wat jouw levenspad is en je gelukkig maakt
→ Kunnen luisteren naar je innerlijke stem, jouw hart, jouw intuïtie
→ Innerlijke rust, vrede en kalmte
→ Tools om dagelijks te implementeren om met jezelf te verbinden
→ Emoties die vast zitten in het lichaam en voor (fysiek) ongemak zorgen, worden weggenomen middels energetische healing
→ Afname van angsten en stress factoren
→ Afstand van belemmerende gedachten en overtuigingen
→ Positieve levenshouding van vertrouwen, overgave en veiligheid

Wat kan ik voor jou betekenen?
Zonder oordeel en met liefde zal ik naast je staan in jouw groeiproces. Door mijn hooggevoeligheid kan ik verbinden met jouw energie en de energieën van mensen in jouw leven. Ik deel met je wat ik door krijg, waardoor je meer helderheid krijgt over jezelf en jouw weg in het leven. Het is mijn missie om jou te begeleiden naar een gelukkig, liefdevol en vervullend leven. Om elke blokkade die je hierin belemmert te transformeren naar innerlijke kracht en je dichterbij jezelf te brengen. Ik ben als hooggevoelig persoon mij bewust van mijn spirituele gaven zoals helder voelen, helder horen, helder zien en helder weten. Ik voel me verheugd en vereerd deze gaven te mogen inzetten om jou te helpen op jouw levenspad. Ik werk voornamelijk intuïtief en vertrouw op de informatie die ik door krijg aan de hand van wat je me vertelt/ laat zien en ik voel in op de energie. Ik zal je dit dan ook eerlijk terug geven zodat jij hier het meeste uit kan halen! Ik zal je oefeningen en tools aanreiken zodat je na elke sessie direct zelf aan de slag kan om je leven positief te transformeren!

Hoe ziet het Pad naar Jezelf traject eruit?
In 3 maanden tijd zal ik met jou mee lopen in jouw transformatieproces! Ik werk vanuit 3 peilers:
– Reading
– Healing
– Coaching

Afhankelijk van jouw agenda en proces, plannen we 10 online sessies in:
De 1e stap is een oriënterende sessie op jouw hulpvraag, motivatie en verlangen. Dit is een vrijblijvend kennismakingsgesprek en kost je niks. In dit gesprek wordt duidelijk wat we voor elkaar kunnen betekenen en of dit traject geschikt is om jouw ideale levenssituatie te realiseren.

Sessie 1. Een reading met je Hogere Zelf
Jij brengt jouw verlangens in kaart, en ook wanneer je deze niet duidelijk hebt voor jezelf, is dat niet erg. Middels channeling maak ik contact met jouw Hogere Zelf. Dit is het deel in jou wat spreekt vanuit jouw hart. Hier zit jouw ware levensvreugde verborgen. Je kunt dit ook wel je passie noemen, daar waar jij oneindige energie en flow uit haalt. Samen brengen we deze verlangens in beeld.

Sessie 2. Een reading met je Innerlijke Kind
Er is een reden waarom jij nog niet het leven van je dromen leeft en dag in dag uit je ware hartsverlangens volgt. Dit zijn innerlijke blokkades die te maken hebben met je Innerlijke Kind. We hebben allemaal nog het kind in ons zitten die vroeger gekwetst is en bepaalde overtuigingen over zichzelf voor waar is gaan aannemen. De gedachten (overtuigingen) en de bijbehorende emoties (de wond) maken dat je niet vooruit komt. Samen maken we contact met dit deel en ik bied tevens een healing aan zodat je de kracht van jouw Innerlijke Kind kan gaan ervaren.

Chakra healing
Een energetische healing is de meest directe en effectieve manier van werken omdat je de kern van het “probleem” aan pakt. Als je inzicht hebt gekregen middels de readings in jouw belemmerende gedachten en de emoties die vast zitten in je lichaam, kunnen we vanuit daar verder werken om deze blokkades in het lichaam op te heffen. Zo wordt het patroon wat jou af houd van het daadwerkelijk DOEN in de buitenwereld, ook gelijk doorbroken. Je zult hiervoor vertrouwen, moed en de energie ervaren om jouw hartsverlangens te kunnen gaan manifesteren in de wereld!

Ik werk met de 7 chakra’s. Dit zijn onze energiebanen en elk chakra verbind zich met levensthema’s. De onderste wortel chakra staat voor de verbinding met de materiele werkelijkheid en de bovenste kruin chakra voor de kosmische werkelijkheid. Hier bevind zich jouw unieke creatiekracht. Alle chakra’s ertussenin moeten in balans zijn om de verbinding te kunnen maken met jouw creatiekracht (kruin chakra) en deze om te kunnen zetten in materie (wortel chakra). Als de energie niet goed kan doorstromen vanwege beperkingen in jouw binnenwereld (gedachten en emoties) dan loop je werkelijk vast op onderstaande levensgebieden.

Sessie 3. 1e chakra healing: Wortel chakra
Verschaft je inzicht in blokkades op het gebied van veiligheid, stabiliteit, aarding, materiële manifestatie, gezondheid, vertrouwen in het leven, lichaam. In deze healing verwijder ik blokkades en breng ik de energie in balans.

Sessie 4. 2e chakra healing: Sacrale chakra
Verschaft je inzicht in blokkades op het gebied van emoties, seksualiteit, voeding, verlangen, plezier, voelen, overvloed. In deze healing verwijder ik blokkades en breng ik de energie in balans.

Sessie 5. 3e chakra healing: Zonnevlecht chakra
Verschaft inzicht in blokkades op het gebied van verdeling energiebalans, wilskracht, moed, identiteit, vitaliteit, spontaniteit, innerlijke kracht, eigenwaarde. In deze healing verwijder ik blokkades en breng ik de energie in balans.

Sessie 6. 4e chakra healing: Hart chakra
Verschaft inzicht in blokkades op het gebied van zelfliefde, liefde voor de wereld, balans, compassie, relaties, harmonie, leven vanuit de liefde van het hart. In deze healing verwijder ik blokkades en breng ik de energie in balans.

Sessie 7. 5e chakra healing: Keel chakra
Verschaft inzicht in blokkades op het gebied van communicatie, zelfexpressie, creativiteit, innerlijke stem, jezelf laten zien en horen aan de wereld. In deze healing verwijder ik blokkades en breng ik de energie in balans.

Sessie 8. 6e chakra healing: Derde oog
Verschaft inzicht in blokkades op het gebied van helder waarnemen, intuïtie, visualisatie, interpretatie, onderscheidend vermogen, inzicht, dromen. In deze healing verwijder ik blokkades en breng ik de energie in balans.

Sessie 9. 7e chakra healing: Kruin chakra
Verschaft inzicht in blokkades op het gebied van bewustzijn, spirituele wijsheid, kosmische verbinding, zelfbeschikking, zelfkennis, zelfrealisatie. In deze healing verwijder ik blokkades en breng ik de energie in balans.

Sessie 10. Afsluitend coachingsgesprek
Gefeliciteerd! Jouw energiesysteem is helemaal opgeschoond en in balans gebracht. Nu zal je in je dagelijkse leven zeker positief verschil gaan merken. We bespreken in deze afsluitende sessie jouw situatie aan de start van dit traject en waar je nu staat. Ik heb je tijdens het traject oefeningen en tools mee gegeven die je hebt kunnen uitproberen en implementeren in je dagelijkse dag structuur. Ik help je een concreet plan te maken hoe je kan vast houden wat voor jou werkt, zodat je zelf jouw levenspad naar leven vanuit innerlijk geluk en jouw authentieke zelf kan vervolgen! ♥

Inclusief bij het traject:
– Mijn E-Book “Healing van de 7 chakra’s”
– Elke anderhalve week een online coaching + healingsessie van 1,5 uur
– Elke week dagelijkse oefeningen + feedback per e-mail
– Steun en motivatie via WhatsApp of SMS
– Een persoonlijke coach die mee denkt, steunt en indien nodig een stok achter de deur biedt

Zij gingen je voor!


Investering in het Pad naar Jezelf:
Voor het hele pakket van coaching, reading, healing en het E-Book bedraagt de investering die je in jezelf doet €999,-.  Het traject is verspreid over 3 maanden maar kan afhankelijk van je proces eventueel ook langer duren. Na je oriënterende gesprek ontvang je een betalingslink en daarna kan je jouw unieke transformatietraject starten!

Je kan ervoor kiezen het bedrag over een langere periode te betalen als je krap bij kas zit maar deze onbetaalbare investering in jezelf toch wil doen. In overleg met mij is er veel mogelijk, stuur een WhatsApp of e-mail om je voorkeuren te bespreken!

Spread the word!
Mijn missie is bijdragen aan bewustwording en heling van zoveel mogelijk mensen zodat ze kunnen stralen en innerlijk vrij kunnen zijn! Het leven is zo veel meer dan de oneindige rollercoaster van negatieve emoties en gedachten die je gevangen houden in een subtiel gevoel van onvrede.

Daarom krijg je de mogelijkheid om het totaalbedrag van het gehele traject terug te verdienen! De kracht van het Pad naar Jezelf zit hem in de ervaring. Met elke persoon waarmee jij je ervaringen deelt en die jij het van harte gunt om ook zijn volle potentieel te gaan leven, die vervolgens bij mij het Pad naar Jezelf aan gaat.. Krijg je €100,- op je rekening gestort. Zo kan je praktisch gezien je hele financiële investering terug verdienen!

Het kan dat je wel ervaring hebt met coaching, begeleiding of therapie maar dat een reading of een healing ondergaan nieuw voor je is en vragen op roept. In dat geval kan ik het je ten zeerste aanraden om met mij in gesprek te gaan middels een kennismakingsgsprek. Ik beantwoord al je vragen en zal je meer uitleggen over de chakrapunten en waarom het healen hiervan cruciaal is voor een gezonde energetische, mentale, emotionele en fysieke gezondheid en geluk!