Het Pad naar Jezelf

Vind meer helderheid over jezelf en jouw levenspad! In dit 3 maanden traject gaan we samen aan de slag om inzicht te krijgen in jouw innerlijke blokkades en deze opheffen! Ik verbind me met jouw energie en stem me volledig in alle aandacht af op jouw binnenwereld. Samen gaan we een innerlijke reis maken naar jouw verlangens, drijfveren, blokkades en ware essentie zodat je vanuit je hart het leven kan gaan aantrekken en vormgeven wat meer liefde, geluk en een vervullend leven geeft!

Herken jij jezelf hierin?
→ Je weet niet goed welke richting je uit wil in je leven
→ Je wordt geleefd, hebt het gevoel te overleven in plaats van écht voluit en vol levensenergie te leven
→ Je ervaart innerlijk blokkades zoals angsten, beperkende overtuigingen of gevoelens die je belemmeren vooruit te komen in het leven
→ Je bent veel met de buitenwereld bezig, maar dit brengt je niet het geluk wat je zoekt
→ Je wilt verbinden met je werkelijke hartsverlangens maar weet niet hoe
→ Je ervaart veel stress, maar weet niet hoe je je leven zo kan veranderen dat je innerlijke rust en vrede ervaart
→ Je voelt onvrede op een bepaald levensgebied (sociaal, privé, binnenwereld, werk, financieën) en wilt hier van af
→ Je weet niet goed wie je nu echt bent en wat jou werkelijk gelukkig maakt

Het Pad naar Jezelf biedt een transformerend traject met persoonlijke coaching op zoek naar jouw authentieke zelf. Daar waar jouw hartsverlangens verborgen zitten, klaar om gehoord en geleefd te worden. Innerlijke blokkades om het leven wat bij jou past neer te zetten worden inzichtelijk en middels energetisch healingswerk vanuit de kern doorbroken. Zodat jij niet alleen je levensenergie weer voelt doorstromen maar ook innerlijke rust, vrede, acceptatie en vertrouwen ervaart vanuit jouw diepste werkelijke Zijn!

Wat levert het je op?
→ Inzicht in jouw hartsverlangens en hoe je deze moeiteloos kan manifesteren
→ Inzicht in jouw diepste blokkades en hoe je deze kan opruimen
→ Het activeren van het zelfhelend vermogen en balans herstel middels healing
→ Vertrouwen in jezelf en wat jouw plek is in de wereld
→ Verbinding met jouw innerlijke kracht en drijfveren
→ Doorstroming in je lichaam van vitaliteit en levensenergie
→ Een helder voelen en helder weten wat jouw levenspad is en je gelukkig maakt
→ Kunnen luisteren naar je innerlijke stem, jouw hart, jouw intuïtie
→ Innerlijke rust, vrede en kalmte
→ Tools om dagelijks te implementeren om met jezelf te verbinden
→ Emoties die vast zitten in het lichaam en voor (fysiek) ongemak zorgen, worden weggenomen middels energetische healing
→ Afname van angsten en stress factoren
→ Afstand van belemmerende gedachten en overtuigingen
→ Positieve levenshouding van vertrouwen, overgave en veiligheid

Wat kan ik voor jou betekenen?
Zonder oordeel en met liefde zal ik naast je staan in jouw groeiproces. Door mijn hooggevoeligheid kan ik verbinden met jouw energie en de energieën van mensen in jouw leven. Ik deel met je wat ik door krijg, waardoor je meer helderheid krijgt over jezelf en jouw weg in het leven. Het is mijn missie om jou te begeleiden naar een gelukkig, liefdevol en vervullend leven. Om elke blokkade die je hierin belemmert te transformeren naar innerlijke kracht en je dichterbij jezelf te brengen. Ik ben als hooggevoelig persoon mij bewust van mijn spirituele gaven zoals helder voelen, helder horen, helder zien en helder weten. Ik voel me verheugd en vereerd deze gaven te mogen inzetten om jou te helpen op jouw levenspad. Ik werk voornamelijk intuïtief en vertrouw op de informatie die ik door krijg aan de hand van wat je me vertelt/ laat zien en ik voel in op de energie. Ik zal je dit dan ook eerlijk terug geven zodat jij hier het meeste uit kan halen! Ik zal je oefeningen en tools aanreiken zodat je na elke sessie direct zelf aan de slag kan om je leven positief te transformeren!

Hoe ziet het Pad naar Jezelf traject eruit?
In 3 maanden tijd zal ik met jou mee lopen in jouw transformatieproces! Ik werk vanuit 3 peilers:
– Reading
– Healing
– Coaching

Afhankelijk van jouw agenda en proces, plannen we 10 online sessies in:
De 1e stap is een oriënterende sessie op jouw hulpvraag, motivatie en verlangen. Dit is een vrijblijvend kennismakingsgesprek en kost je niks. In dit gesprek wordt duidelijk wat we voor elkaar kunnen betekenen en of dit traject geschikt is om jouw ideale levenssituatie te realiseren.

Chakra healing
Een energetische healing is de meest directe en effectieve manier van werken omdat je de kern van het “probleem” aan pakt. Als je inzicht hebt gekregen middels de readings in jouw belemmerende gedachten en de emoties die vast zitten in je lichaam, kunnen we vanuit daar verder werken om deze blokkades in het lichaam op te heffen. Zo wordt het patroon wat jou af houd van het daadwerkelijk DOEN in de buitenwereld, ook gelijk doorbroken. Je zult hiervoor vertrouwen, moed en de energie ervaren om jouw hartsverlangens te kunnen gaan manifesteren in de wereld!

Ik werk met de 7 chakra’s. Dit zijn onze energiebanen en elk chakra verbind zich met levensthema’s. De onderste wortel chakra staat voor de verbinding met de materiele werkelijkheid en de bovenste kruin chakra voor de kosmische werkelijkheid. Hier bevind zich jouw unieke creatiekracht. Alle chakra’s ertussenin moeten in balans zijn om de verbinding te kunnen maken met jouw creatiekracht (kruin chakra) en deze om te kunnen zetten in materie (wortel chakra). Als de energie niet goed kan doorstromen vanwege beperkingen in jouw binnenwereld (gedachten en emoties) dan loop je werkelijk vast op onderstaande levensgebieden.Sessie 1. Een reading met je Hogere Zelf
Jij brengt jouw verlangens in kaart, en ook wanneer je deze niet duidelijk hebt voor jezelf, is dat niet erg. Middels channeling maak ik contact met jouw Hogere Zelf. Dit is het deel in jou wat spreekt vanuit jouw hart. Hier zit jouw ware levensvreugde verborgen. Je kunt dit ook wel je passie noemen, daar waar jij oneindige energie en flow uit haalt. Samen brengen we deze verlangens in beeld.

“De eerste sessie van het traject met Immy was best intens, er kwam veel in me los en ik heb kunnen voelen hoe ik meer open ging staan gedurende de sessie. Ze vroeg me naar mijn hartsverlangen en die kwam er in het begin niet geheel uit, ik zat nog een beetje in mijn hoofd en later kon ik steeds dieper zakken in mezelf en dienden zich verschillende woorden aan die uiteindelijk met wat aanvulling van Immy een completer plaatje maakten. Als allerlaatste stemden we samen een huiswerk opdracht samen om dagelijks met dit traject te blijven connecten voor deze week en gaf Immy aan dat ze bereikbaar was mocht ik even vastlopen door mijzelf of een stemmetje in mijn hoofd vanuit het ego dit was erg fijn want Immy haar aanwezigheid zorgde dat ik me meer kon openstellen en dat ik vrij werd voorbij het beperkende stemmetje dat riep dat ik het niet kon.”

Sessie 2. Een reading met je Innerlijke Kind
Er is een reden waarom jij nog niet het leven van je dromen leeft en dag in dag uit je ware hartsverlangens volgt. Dit zijn innerlijke blokkades die te maken hebben met je Innerlijke Kind. We hebben allemaal nog het kind in ons zitten die vroeger gekwetst is en bepaalde overtuigingen over zichzelf voor waar is gaan aannemen. De gedachten (overtuigingen) en de bijbehorende emoties (de wond) maken dat je niet vooruit komt. Samen maken we contact met dit deel en ik bied tevens een healing aan zodat je de kracht van jouw Innerlijke Kind kan gaan ervaren.

“Mijn 2e sessie met Immy was bijzonder mooi en bracht een hele onverwachte ervaring. Immy bracht me in verbinding met diepere stukken in mijzelf en mijn innerlijke kind en wist op een bepaalde manier zo de vragen te stellen dat er een heel nieuw antwoord mogelijk was. Ik ben al vaak op reis geweest naar binnen in mijzelf, maar nog nooit heb ik mezelf gevraagd of ik in ”flight, fight or freeze zit vanuit het innerlijke kind in mij” toen me dat werd gevraagd door Immy was er een hak op de tak ontwikkeling aan inzichten en op eens lagen bepaalde onbewuste patronen bloot op tafel. Ik was verward, hoe doet ze dit? Hoe kan ze mij op zo’n gekke manier helpen en ontleden en wat is deze gekke sensatie in mijn linker helft van mijn lichaam? Een ding is zeker, er komt veel los bij me en ondanks dat ik erg open sta voor dit hele proces had ik dit niet verwacht en ben ik echt even goed doorgrond op een plek in mij waar een ander en ik zelf nog niet eerder is gekomen. Heel raar en heel bijzonder tegelijkertijd. Dankjewel Immy!”

Sessie 3. 1e chakra healing: Wortelchakra
Verschaft je inzicht in blokkades op het gebied van veiligheid, stabiliteit, aarding, materiële manifestatie, gezondheid, vertrouwen in het leven, lichaam. In deze healing verwijder ik blokkades en breng ik de energie in balans.

“Allereerst hebben we een body scan gedaan en daarbij kwam bepaalde onbewuste spanning naar voren en ik mocht hierin zakken gaf Immy aan, dit lukte deels tot ik bij mijn solar plexus kwam en die gaf heel duidelijk aan not gonna happen. Immy vroeg me er naar toe te ademen en hoe meer ik mijn best deed te ontspannen hoe groter de weerstand werd. Toen ik dit aangaf vroeg Immy me als reactie daarop contact te maken met mijn innerlijke kind en het moment dat ik hem voor me zag werd alles helder. Immy begeleidde me hierin heel goed en hielp me met aanwezig zijn en spaceholden van zijn pijn en in contact met hem komen. Nadat ik in contact met hem was gekomen is de weerstand weggezakt en kon ik erin zakken. Ik kon eindelijk helemaal landen. Hierna heeft Immy me een healing gegeven en dat was best wel bijzonder. Vooral bij mijn wortelchakra waar ik mijn handen aan beide zijden moest houden (rug en buik) daarbij kon ik voelen hoe een soort golf van voor naar achter ging en mijn handen werden erg warm. Het huiswerk voor de volgende week was helder en ik ben heerlijk gaan slapen na de therapiesessie. Toen ik wakker werd de ochtend erop voelde ik me prettig, uitgerust en ervoer ik een stukje innerlijke vrijheid.”Sessie 4. 2e chakra healing: Sacraalchakra
Verschaft je inzicht in blokkades op het gebied van emoties, seksualiteit, voeding, verlangen, plezier, voelen, overvloed. In deze healing verwijder ik blokkades en breng ik de energie in balans.

“Tijdens de sessie spraken we de week even na en vroeg Immy hoe het ging met de oefeningen. De meditatie heeft me erg veel gebracht en verder voel ik dat er veel energie in me zit. Toen we bij de healing aankwamen gebeurde er best wel veel. Het thema geven en ontvangen kwam heel duidelijk door en ik voelde een erg ophelderende sensatie in mijn buik tijdens de healing. Nadat de healing voorbij was voelde ik me opgelucht en ruimer, ik merkte dat ik meer los kon laten en ontspannen in mijn buik waar ik me eerst heel gespannen voelde en kon goed voelen dat het ging over het thema van geven en ontvangen en dat ik niet altijd maar hoef te geven en geven. Al met al was de sessie weer waardevol en een bijzondere ervaring met een fijne clean up van mijn seksuele chakra en ik kreeg nog wat mooie feedback over dit stuk van geven en ontvangen.”

Sessie 5. 3e chakra healing: Zonnevlechtchakra
Verschaft inzicht in blokkades op het gebied van verdeling energiebalans, wilskracht, moed, identiteit, vitaliteit, spontaniteit, innerlijke kracht, eigenwaarde. In deze healing verwijder ik blokkades en breng ik de energie in balans.

“Week 5 was een bijzondere week, deze week stond in teken van de zonnevlecht en gaat erg over energiehuishouding, mannelijke energie en het ego. Het energiehuishouden kwam erg sterk naar voren voor mij, gedurende deze week voelde ik me erg moe en heb tijdens de sessie met Immy realiseerde ik me dat m’n werk me meer energie kost dan ik kan geven. Tijdens de sessie kwam dit terug en merkte ik op dat er oud verdriet onder zat, geloofsovertuigingen die blokkeerden. Immy heeft goed geluisterd en tijdens de healing voelde ik hoe m’n hele onderbuik samen trok en begon samen te werken. Ik ervoer een sensatie die ik nog niet kon en herkende als alle 3 m’n eerste chakras. Verder merk ik concreet dat ik wat stabieler ben en minder emotioneel wordt als er iets gebeurd, ik voel wel net zoveel echter is de behoefte om meteen in paniek te raken oid niet aanwezig en dat is fijn, die innerlijke rust.”

Sessie 6. 4e chakra healing: Hartchakra
Verschaft inzicht in blokkades op het gebied van zelfliefde, liefde voor de wereld, balans, compassie, relaties, harmonie, leven vanuit de liefde van het hart. In deze healing verwijder ik blokkades en breng ik de energie in balans.

“Toen ik in de therapiesessie met Immy kwam werd alles helder, ik voelde me zo zwaar en ik liep vast omdat ik de leegte die ik voelde niet toeliet en die opvulde met dingen die niet overeen liepen met mijn hartsverlangen. De sessie met Immy zelf was fijn en bevrijdend, ze merkte op hoe mijn innerlijke kind vanuit wonde en stagnaties handelde en dat ik blokkeerde en gaf daar de tijd en ruimte voor zonder te oordelen om mij in mijn proces te zien loskomen. Tijdens de healing werden mijn handen erg warm en kon ik voelen hoe mijn borstkas gloeide en hoe mijn lichaam aan het werk was. Na de healing voelde ik me meer hier, ik heb kunnen uiten welke problemen ik met werk ervaar op mijn werkplaats en ik heb de ruimte in mijzelf hervonden met ondersteuning van Immy om dat aan te gaan kaarten en daarmee iets te gaan doen. Immy weet me keer op keer weer terug te brengen naar mijzelf, elke keer als ik iets verdwaald raak dan roept ze me terug in de jungle waarin ik me begeef. Dit vind ik erg waardevol en ook dit keer is het haar gelukt. Het geeft me frisse moed en een nieuw perspectief waar ik me vroeger zou afstrepen als ongeschikt of ‘’het lukt niet’’ begin ik in te zien dat het me wel lukt op andere gebieden en dat ik zeker hard werk, alleen niet alles vertaald zich op de voorgrond. Ik kijk dankbaar en licht terug op deze sessie. Ik voel me vrijer.”Sessie 7. 5e chakra healing: Keelchakra
Verschaft inzicht in blokkades op het gebied van communicatie, zelfexpressie, creativiteit, innerlijke stem, jezelf laten zien en horen aan de wereld. In deze healing verwijder ik blokkades en breng ik de energie in balans.

“Toen Immy de healing gaf van het keelchakra kwamen er op eens allemaal gedachten los rondom een project wat ik nu aan het doen ben, gedurende enkele minuten kwam er heel veel los. Tijdens de meditatieve healing zelf had ik zoiets van het zijn gedachten ik mag ze loslaten en toen op eens viel het kwartje, dit ging natuurlijk ook over dit thema, over mezelf uitspreken. Toen dat kwartje viel en ik dat kon voelen voelde ik een hele sensatie door me lichaam, ik voelde hoe mijn keel vrijer werd en ik voelde dat ik door de realisatie al deze emoties en spanningen een plekje kon geven. Immy merkte het meteen op: ‘’Je ogen, wow, ze zijn anders! Je straalt een beetje!’’ vanaf dat moment vielen de kwartjes nog meer en toen ik deelde wat de gedachten waren kreeg het nog meer kracht. Ik voel me moe en energiek tegelijkertijd, er is iets los gekomen en ik voel me expressief en fijn. Dat maakt dit zo ontzettend mooi, ik kan zo nadrukkelijk voelen hoe er iets vast zit in mezelf en hoe ik ‘’moe’’ ben en als ik met Immy afsluit voel ik me eigenlijk wel elke sessie weer opgeladen en bekrachtigd.”

Sessie 8. 6e chakra healing: Derde oogchakra
Verschaft inzicht in blokkades op het gebied van helder waarnemen, intuïtie, visualisatie, interpretatie, onderscheidend vermogen, inzicht, dromen. In deze healing verwijder ik blokkades en breng ik de energie in balans.

“In de week van het derde oog chakra is er veel los gekomen. Ik merk concreet hoe veel impact de sessies, de bewustwording van de thema’s me helpen en hoe de healing daar nog een grote schep bovenop doet. Het was een fijne healing en ik kreeg een hele krachtige visualisatie door tijdens de healing. Ik voelde iets in mij meer openen en ik ervoer dat ik bewuster naar mijn binnenwereld kon kijken. Ik merk dat in mijn communicatie ik veel compassievoller ben. Het was enorm bijzonder. Hiervoor was ik veel vuriger, harder en ik merk dat nu ik 6 van de 7 chakra’s heb doorlopen in de sessies en de healings heb gehad ik meer in verbinding met mezelf, mijn interne en de externe wereld ben. Ik voel me veel meer in balans en veel rustiger. Ik plan meer tijd in voor mezelf en ik rust dieper en beter uit. Het voelt een beetje als leven op een 1.2 versie en dat is heel bijzonder.”

Sessie 9. 7e chakra healing: Kruinchakra
Verschaft inzicht in blokkades op het gebied van bewustzijn, spirituele wijsheid, kosmische verbinding, zelfbeschikking, zelfkennis, zelfrealisatie. In deze healing verwijder ik blokkades en breng ik de energie in balans.

De hele week is op fast forward gegaan en ik ben blij dat de therapie sessie een stok achter mijn deur is om weer even te vertragen en in contact te komen met mezelf. De sessie met Immy zelf was mega krachtig, toen ik bij haar was hebben we samen een meditatie gedaan om te landen, in de meditatie kwam heel duidelijk het innerlijke kind naar boven en mijn relatie tot vrouwen. Hieruit kwam een heel diep inzicht en Immy channelde dat het ging om een balans tussen zowel Mannelijke en Vrouwelijke energie + Het innerlijke kind dat gezien wilt worden, vanuit hier diepte we uit en kwam ik tot inzichten.Tijdens de healing zelf kwamen er nog meer geloofsovertuigingen los en blokkades tevoorschijn in mijn solar plexus die heel diep lagen. Ik heb een enorme reis gemaakt in deze fysieke sessie binnen in mijzelf en kwam heel veel stukken tegen die onderliggend waren. Het voelde alsof iets wat zo koud is dat het heet wordt in mijn buik en ik voelde hoe spanningen verdwenen. Tot slot mocht ik nog een healing-light oefening doen waarbij ik voelde hoe ik langzaam gevuld werd met liefde en licht, dit was ook ontzettend helend en ik eindigde de sessie ook helemaal in trance gevuld en gevoed met energie. Dit was de meest intense sessie dusver wat uiteindelijk leidde tot het inzicht dat mijn innerlijke kind pijn me blokkeerde omdat ik niet genoeg aandacht had voor hem.”

Sessie 10. Afsluitend coachingsgesprek
Gefeliciteerd! Jouw energiesysteem is helemaal opgeschoond en in balans gebracht. Nu zal je in je dagelijkse leven zeker positief verschil gaan merken. We bespreken in deze afsluitende sessie jouw situatie aan de start van dit traject en waar je nu staat. Ik heb je tijdens het traject oefeningen en tools mee gegeven die je hebt kunnen uitproberen en implementeren in je dagelijkse dag structuur. Ik help je een concreet plan te maken hoe je kan vast houden wat voor jou werkt, zodat je zelf jouw levenspad naar leven vanuit innerlijk geluk en jouw authentieke zelf kan vervolgen! ♥

Ik merk op hoe dit traject me lichter heeft gemaakt en dat ik dichter bij mezelf sta. Ik heb meer compassie voor mijn medemens en mezelf en voel me vrediger. Het emotioneerde me om te zien waar ik begon en waar ik nu was, hoe ik als mens, net 2 weken uit een relatie zo’n grote stap heb kunnen zetten naar mezelf, een sprong is zeker nog zwak uitgedrukt. Ik ben veel meer in balans gebracht en nu is het mijn eigen taak om goed voor mezelf te blijven zorgen. Al met al kijk ik dankbaar terug naar dit traject. Het heeft me enorm veel gebracht, meer dan ik in het begin had verwacht en voor mijn gevoel ging ik er echt wel met een open mind in! Het is bijzonder om iemand zoals Immy te zien in haar kracht, om te kijken hoe ze mijn onderbewuste helpt omhoog te halen en ze heeft me ontzettend veel geleerd. Ze heeft me geleerd zachter naar mezelf en mijn omgeving te zijn, meer te luisteren naar mijn innerlijke kind en ik heb voor het eerst in mijn leven een bepaalde kalmte mogen creëren in mijzelf. Ik heb autonomie herpakt in mijn leven en ik durf JA te zeggen tegen mezelf, dit kan omdat ik ook meer bewustheid en ruimte kán creëren voor onder andere mijn innerlijke kind, zowel als mijn emotie en het ‘’vrouwelijke’’ in mij.”


Inclusief bij het traject:
– Mijn E-Book “Healing van de 7 chakra’s”
– Elke anderhalve week een online coaching + healingsessie van 1,5 uur
– Elke week dagelijkse oefeningen + feedback per e-mail
– Steun en motivatie via WhatsApp of SMS
– Een persoonlijke coach die mee denkt, steunt en indien nodig een stok achter de deur biedt

Zij gingen je voor! Lees hier meer klantervaringen!

Investering in het Pad naar Jezelf:
Voor het hele pakket van coaching, reading, healing en het E-Book bedraagt de investering die je in jezelf doet €999,-.  Het traject is verspreid over 3 maanden maar kan afhankelijk van je proces eventueel ook langer duren. Na je oriënterende gesprek ontvang je een betalingslink en daarna kan je jouw unieke transformatietraject starten!

Je kan ervoor kiezen het bedrag over een langere periode te betalen als je krap bij kas zit maar deze onbetaalbare investering in jezelf toch wil doen. In overleg met mij is er veel mogelijk, stuur een WhatsApp of e-mail om je voorkeuren te bespreken!

Spread the word!
Mijn missie is bijdragen aan bewustwording en heling van zoveel mogelijk mensen zodat ze kunnen stralen en innerlijk vrij kunnen zijn! Het leven is zo veel meer dan de oneindige rollercoaster van negatieve emoties en gedachten die je gevangen houden in een subtiel gevoel van onvrede.

Daarom krijg je de mogelijkheid om het totaalbedrag van het gehele traject terug te verdienen! De kracht van het Pad naar Jezelf zit hem in de ervaring. Met elke persoon waarmee jij je ervaringen deelt en die jij het van harte gunt om ook zijn volle potentieel te gaan leven, die vervolgens bij mij het Pad naar Jezelf aan gaat.. Krijg je €100,- op je rekening gestort. Zo kan je praktisch gezien je hele financiële investering terug verdienen!

Het kan dat je wel ervaring hebt met coaching, begeleiding of therapie maar dat een reading of een healing ondergaan nieuw voor je is en vragen op roept. In dat geval kan ik het je ten zeerste aanraden om met mij in gesprek te gaan middels een kennismakingsgsprek. Ik beantwoord al je vragen en zal je meer uitleggen over de chakrapunten en waarom het healen hiervan cruciaal is voor een gezonde energetische, mentale, emotionele en fysieke gezondheid en geluk!