Heal your Soul

Trakteer jezelf op een energy healing! Werken met energie is de meest zuivere manier om te helen. Om oude blokkades te verwijderen en meer lichtheid, liefde en vrede in jezelf te ervaren.

HEAL YOUR SOUL ♥
We hebben door de jaren heen allemaal oude pijn, trauma’s, zwaarte, overtuigingen en andere energetische blokkades in ons lichaam opgeslagen.
Dit zorgt voor belemmering van de energiestroom en zo ook belemmering in het leven. Alles waar je in de buitenwereld tegenaan loopt vind zijn oorsprong in jouw binnenwereld. In jouw energieveld. Fysieke en psychische ziekten ontstaan door blokkades in de energiestroom. Dat vrij laten wat vast zit in jouw lichaam geeft ruimte om weer vrij te zijn! De levensenergie te laten stromen zodat jij kan doen waar jij gelukkig van wordt in het leven!

Voel je licht, herboren met vernieuwde levensvreugde en kracht!
Ik werk met healing op afstand. Dit betekent dat ik jou begeleid in het opschonen van jouw chakra/energie systeem. Ik werk intuïtief met de kracht van het energieveld.

Daniel (33) – De Heal Your Soul sessie was een hele interessante en helende ervaring. Er kwamen veel energieën vrij, had er allemaal trillingen van in m’n handen en gezicht. Meteen tijdens en na de behandeling voelde ik me erg bevrijd en een stuk meer geaard en in balans. Weer meer bij mijn eigen kern. En de week er na integreerde dit nog meer. Het heeft echt dingen opgeruimd, ervaar nu nog meer ruimte en pure liefde. Mijn energie kan letterlijk weer beter stromen en dit heeft natuurlijk positief effect op alles. Er kwamen dingen los waarvan ik merkte dat die me voorheen erg tegenhielden en alsof ik die direct zo diep ervoer dat het meteen verwerkt was en ik het kon loslaten. Heel fijn hoe op deze manier ook onverwerkte emoties ineens zo geheeld kunnen worden in een paar minuten tijd. Ervoer ook een paar dingen die ik niet precies kon plaatsen maar voelde me in ieder geval diep verbonden met anderen en alsof ik ook dingen voor hun heelde. Dit was totaal niet vervelend, het voelde juist heel mooi en bevrijdend. Dit is in het kort wat er los kwam bij alleen de onderste 3 chakra’s in 1 uur tijd, en zoveel effect al heeft na 1 keer. Ik wil zeker  vaker terug om mezelf te reinigen, mijn energie centra in balans te brengen en nog meer in mijn kracht komen te staan. Daarbij voelt het nu ook alsof inderdaad het zelf-genezend vermogen van mijn lichaam weer beter werkt en heb zelf meer rust en aandacht. Ik stond er zeker al voor open maar had zo’n intense en fijne ervaring ook weer niet verwacht. Echt geweldig. Logisch eigenlijk in verband met alles energie is en we onbewust allerlei dingen opslaan in ons onderbewuste en lichaam door de tijd heen, maar de effecten van zo’n sessie hebben echt indruk gemaakt. Verder is Immy ook een heel fijn en warm persoon, waardoor ik me meteen helemaal op mijn gemak voelde. Ze is ook erg open en aandachtig waardoor er een fijne ruimte is om te praten over de werking maar ook over persoonlijke interesses en knelpunten als daar behoefte aan is. En ze gaf ook nog adviezen mee. Zeer dankbaar en gelukkig ermee. Thanks Immy!

Voor wie?
Ervaar jij blokkades mentaal en/of fysiek? Spanning in je lijf? Oude angsten en trauma’s zitten opgeslagen in je lichaam. Pas als de energie door kan stromen raak je hiervan bevrijd. Dat wat los komt is voor altijd uit je systeem. Ervaar de bevrijding zodat je meer je vrije, liefdevolle en lichte zelf kan zijn! Na een healingsconsult is het zelf helend vermogen van je lichaam meer geactiveerd waardoor je beter contact hebt met wat je lichaam je wil vertellen en je zo jezelf kan genezen door te luisteren naar de boodschappen van binnenuit. Uiteindelijk weet jij zelf het beste wat jij nodig hebt!

Je kan een healings-consult boeken van 45 min, 60 min, 90 min of 2 uur (intensive healing).
– 45 min: €40,-
– 60 min: €60,-
– 90 min: €90,-
– 2 uur: €120,-

De locatie is in Ermelo, een fijne ruimte voor sessies in het Work & Life Center. Adres is: Hanengewei 67, 3851 LB, Ermelo. In een fijne en lichte ruimte met een hoge energie vibratie waar je je thuis mag voelen. Alles wat je los laat blijft dan ook niet in je eigen ruimte hangen. Ik zorg voor het verschonen van de energie voor en na de sessie. Interesse?

> ZIE HIER MEER ERVARINGEN <

BOEK HIER JE HEALING! ♥