Heal your Body

Intuïtieve uitgebreide massage waarbij ik energetische blokkades aanpak die in het lichaam liggen opgeslagen. Ik werk met mijn handen direct op het lichaam zodat de diepe weefsels bereikt kunnen worden.

HEAL YOUR BODY ♥
Ervaar jij spanning en stress? Loop jij rond met een algeheel gevoel van onrust en onbehagen? Ga jij emoties uit de weg? Dan is de kans zeer groot dat dit in je lichaam zit opgeslagen wat een voedingsbodem is voor ziektes en pijn. Door deze massage ruim je innerlijk op en kan de spanning, stress en de emotie vrij komen waardoor je weer in harmonie en balans komt! Ik gebruik het chakra systeem in het lichaam waar energieblokkades liggen opgeslagen.

Voor wie?
Ervaar jij blokkades mentaal en/of fysiek? Spanning in je lijf? Oude angsten en trauma’s zitten opgeslagen in je lichaam. Pas als de energie door kan stromen raak je hiervan bevrijd. Dat wat los komt is voor altijd uit je systeem. Ervaar de bevrijding zodat je meer je vrije, liefdevolle en lichte zelf kan zijn! Na een healingsconsult is het zelf helend vermogen van je lichaam meer geactiveerd waardoor je beter contact hebt met wat je lichaam je wil vertellen en je zo jezelf kan genezen door te luisteren naar de boodschappen van binnenuit. Uiteindelijk weet jij zelf het beste wat jij nodig hebt!

Je kan een massage consult boeken van 45 min, 60 min, 90 min of 2 uur (intensieve healing).
– 45 min: €40,-
– 60 min: €60,-
– 90 min: €90,-
– 2 uur: €120,-

De locatie is in Ermelo. In een fijne en lichte ruimte met een hoge energie vibratie waar je je thuis mag voelen. Alles wat je los laat blijft dan ook niet in je eigen ruimte hangen. Ik zorg voor het verschonen van de energie voor en na de sessie.

BOEK HIER JE MASSAGE! ♥