Chakra Healing groepstraject

Het Chakra Healing groepstraject biedt een transformerend traject met persoonlijke begeleiding op zoek naar jouw authentieke Zelf. Daar waar jouw hartsverlangens verborgen zitten, klaar om gehoord en geleefd te worden. Innerlijke blokkades om het leven wat bij jou past neer te zetten worden inzichtelijk en middels energetisch healingswerk vanuit de kern doorbroken. Zodat jij niet alleen je levensenergie weer voelt doorstromen maar ook innerlijke rust, vrede, acceptatie en vertrouwen ervaart vanuit jouw diepste werkelijke Zijn!

Stel jezelf eens de volgende vragen..
Zit je lekker in je vel?
Voel je je in verbinding met wat je doet?
Voel je vervulling in je leven?
Leef je je volle potentieel?
Hoe ziet het leven van je dromen eruit?
Durf je hierover na te denken?
Heb je verslavingen of obsessies?
Heb je verlangens of wensen?
Voel je onrust of leegte op geregelde basis?


Naast het individuele Pad naar Jezelf coaching- en healingtraject bied ik een nieuw groepstraject aan! Bestaande uit coaching, teaching, reading, healing en oefeningen voor thuis. De kracht van het samen doen is onwijs sterk, omdat je intapt op een Hoger collectief veld van gezamenlijk bewustzijn. We hebben allemaal dromen en verlangens. Veelal worden we geleefd. Staan we op standje overleven. Moeten alle ballen worden hooggehouden. Werk, kinderen, relatie, vrienden, hobbies. Maar waar kom jij? Ervaar jij moeheid? Stijve spieren? Innerlijke onrust en onvrede? Ben je te gericht op de buitenwereld en verwachtingen van anderen? Het chakra healing groepstraject biedt een veilige en vertrouwde online omgeving waar we als gelijkgestemde mensen samen komen. Met onze kwetsbaarheden. Onze verlangens. Onze blokkades. Met onze kracht. Met ons prachtige hart.

We zijn vaak de verbinding met ons authentieke zelf kwijt. De verticale lijn is de energetische verbinding met de Bron; daar waar we allemaal vandaan komen. Een Bron die in jezelf te vinden is. Je ervaart rust, heelheid, liefde, vertrouwen, kracht, alles is simpelweg goed. Je hebt energie en je voelt je verbonden met je hartsverlangens en passies. Het chakra healing traject helpt jou om de focus naar binnen te brengen. Om hoofd, hart en buik te verbinden. Te ervaren dat het veilig is om te voelen en in je lijf te zakken. Dat je vanuit vreugdevolle zijns-energie je droomleven kan gaan aantrekken en de stappen durft te zetten deze te manifesteren! Je bent niet alleen in je angsten, je twijfels en je beperkende gedachten. Je pijn en je trauma’s. Alleen mag je gaan ervaren dat jij dit allemaal niet ten diepste bént. Je hoeft ze niet langer met je mee te dragen. Ben je klaar voor dit krachtige transformatietraject, het opruimen van je emotionele en mentale blokkades? Ben je klaar om vanuit innerlijke vrijheid jouw volle potentieel te gaan leven en elkaar daarin te ondersteunen?

Stel jezelf eens de volgende vragen..
Hoe zou je leven eruit zien als verplichtingen en geld geen rol spelen?
Wat zijn je dromen?
Als morgen je laatste dag zou zijn, wat zou je doen?
Ben je gelukkig op alle levensgebieden?
Scoort je leven een 10?
Hoe zou het voelen als je elke dag met levenslust en energie op staat?
Zou je willen ontdekken wie je daadwerkelijk bent en hoe jouw volle potentieel leven eruit ziet?