Zij gingen je voor

Ilse – De healing van Immy was een werkelijk magische ervaring! Ze kwam precies op het juiste moment met haar aanbod want ik had veel lichamelijke blokkades. Immy verwijderde blokkades en ik heb veel losgelaten. Ik voelde me daarna als verlicht, ik was absoluut in een hogere vibratie gebracht! Ik weet niet hoe ik het anders kan beschrijven, maar ik ben Immy enorm dankbaar dat ze dit werk voor me heeft gedaan!

Charlotte – Ik wilde me graag sterker in mijn eigen kracht voelen, met deze vraag kwam ik bij Immy. Alle chakra’s werden langs gegaan en bij sommige bleven we langer steken, die hadden extra aandacht nodig. Er kwam veel emotie los en in mijn hoofd flitste situaties langs van vroeger die blijkbaar nog pijn deden. Er kwam ook boosheid vrij. Het voelde heel bevrijdend deze emoties te voelen en het maakte me heel krachtig! Na de healing voelde ik me mega ontspannen en sterker dan ooit. Ik voelde me opgelucht, krachtig en licht en dit gevoel heeft nog maanden doorgewerkt. Ik ben minder angstig en heb meer verbinding met mijn lichaam, vooral bij energetische ontlading. Ik heb mijn verleden een plek kunnen geven. Dankjewel voor dit cadeau Immy!

Daniel  – Tijdens de healing kwamen er veel energieën vrij, mijn handen en gezicht gingen tintelen. Tijdens en na de sessie voelde ik me bevrijd, in balans en geaard. Ik was weer bij mijn eigen kern! De week erna integreerde dit nog meer in mijn leven. Het heeft stukken in mij opgeruimd en losgelaten waardoor ik meer ruimte en pure liefde ervaar. Ik voel dat mijn energie kan stromen en dat heeft een positief effect op alles! Ik heb emoties los gelaten waar ik mij niet eens vol bewust van was en dit is een blijvend effect geweest. Ik voel mij nu meer in verbinding met mezelf en anderen en nog meer in mijn kracht. Mijn zelf helend vermogen is geactiveerd waardoor mijn lichaam beter werkt. Ik had zo’n grote impact niet verwacht, echt geweldig! Immy is een fijn en warm persoon met open aandacht, ik kon echt overal over praten! Ik voel me zeer dankbaar en gelukkig, dankjewel Immy!

Morris – Het is alweer ruim een jaar geleden dat ik een chakra healing sessie deed bij Immy. Ik zat in de knoop met mijn emoties en ratio en probeerde alles rationeel oplossen, wat me niet verder bracht. Ik had nog nooit een healing overwogen maar kreeg een goed gevoel bij Immy. De healing is een bijzondere ervaring geweest en zal me altijd bij blijven. Het heeft mijn hart geopend, daar kwam een enorme energie in vrij. Sindsdien is er een blijvende rust in gedaald. Ik heb vertrouwen in mijn gevoel en leef steeds meer vanuit de vreugde van mijn hart! De rust heb ik kunnen vast houden en ik ben mijn leven meer mindful en bewust gaan inrichten.

Lorraine  – Ik ben heel blij dat ik bij Immy ben geweest! Ze heeft een liefdevolle energie en rust wat heel prettig werkte. Ik voelde me heel erg op mijn gemak doordat ze zich goed op mij afstemde. Ze wist mij precies de juiste vragen te stellen en bracht me daardoor bij mijn eigen wijsheid en innerlijke kracht. Ze raakte de kern en ik kreeg belangrijke stukken bevestigd. Ik weet wat ik voor mezelf moet doen om verder te komen op mijn pad zodat de energie weer kan gaan stromen. Ik voel veel rust en zelfvertrouwen!

Naomi – Immy is heel aardig en transparant en ik heb een hele fijne ervaring gehad door met haar samen te werken. Ik heb meer duidelijkheid gekregen in mijn trauma’s en hoe ik daarmee om kan gaan. Ik wens haar een hele fijne levensreis met veel positieve ontwikkelingen en veel mensen op haar pad die ze kan helpen met haar inzichten!

Desiree – Mezelf verder ontdekken bij Immy was een prachtige ervaring! Ze liet me erg op mijn gemak voelen en stelde hele fijne vragen om zich af te stemmen. Ik heb weinig ervaring met haar werkwijze dus wist niet goed wat ik kon verwachten. De woorden die door Immy heen kwamen sloten perfect aan op de onderwerpen waar ik mee bezig was en waar mijn aandacht nog verder naartoe mocht gaan. Na de sessie had ik veel los gelaten; ik voelde me licht en krachtig! Dit gevoel draag ik de dag vandaag nog steeds met me mee.

John – Ik heb een chakra healing sessie ondergaan. Tijd geleden op een massage event kwam ik met een dame in gesprek. Zij straalde op dat moment al zo een energie uit dat ik haar ben gaan volgen op Facebook. En dacht ik laatst ik boek een healing bij haar. Tijdens de sessie maakte zij geluid, of gapend geluid. Maar ook trillingen met haar handen. Haar energie stroomde dus volop, en werd opgenomen door mijn lichaam. Daarna ging ze langzaam alle chakra’s langs. Opende deze en reinigde deze. Bij de zonnevlecht dacht ik ze drukte er zo door maar dat brak open.. en het begon te stromen vanaf daar naar beneden. Bij het hart chakra… pff die werd echt warm. Moeder aarde stuurde waarschijnlijk gewoon echt even een dosis basis liefde in mij.. wauw zo warm en zo fijn de aanraking. Toen mocht ik een kaartje trekken. En daar stond een mooie tekst op,” ik stroom over van positieve energie ” stond op dat kaartje, die ik overigens mee mocht nemen naar huis, en bij mij zal dragen. En zo voel ik mij ook. Ik zit weer fijn in mijn lichaam, in mijn eigen bubbel. Immy Angel  wat een power vrouw ben je, wat een energie straal je uit. Zo zijn er dus vele mooie cadeautjes te geven aan jezelf. Iets waar je lichaam weer op voort kan bewegen. Dat er weer wat ruimte en rust in je lichaam komt. Mijn tip is wees zuinig op jezelf en je eigen lichaam. En geef je lichaam ook eens af en toe onderhoud.