Chakra Healing groepstraject

Het Chakra Healing groepstraject biedt een transformerend traject met persoonlijke begeleiding op zoek naar jouw authentieke Zelf. Daar waar jouw hartsverlangens verborgen zitten, klaar om gehoord en geleefd te worden. Innerlijke blokkades om het leven wat bij jou past neer te zetten worden inzichtelijk en middels energetisch healingswerk vanuit de kern doorbroken. Zodat jij niet alleen je levensenergie weer voelt doorstromen maar ook innerlijke rust, vrede, acceptatie en vertrouwen ervaart vanuit jouw diepste werkelijke Zijn!

Naast het individuele Pad naar Jezelf coaching- en healingtraject bied ik een nieuw groepstraject aan! Bestaande uit coaching, teaching, reading, healing en oefeningen voor thuis. De kracht van het samen doen is onwijs sterk, omdat je intapt op een Hoger collectief veld van gezamenlijk bewustzijn. We hebben allemaal dromen en verlangens. Veelal worden we geleefd. Staan we op standje overleven. Moeten alle ballen worden hooggehouden. Werk, kinderen, relatie, vrienden, hobbies. Maar waar kom jij? Ervaar jij moeheid? Stijve spieren? Innerlijke onrust en onvrede? Ben je te gericht op de buitenwereld en verwachtingen van anderen? Het chakra healing groepstraject biedt een veilige en vertrouwde online omgeving waar we als gelijkgestemde mensen samen komen. Met onze kwetsbaarheden. Onze verlangens. Onze blokkades. Met onze kracht. Met ons prachtige hart.

We zijn vaak de verbinding met ons authentieke zelf kwijt. De verticale lijn is de energetische verbinding met de Bron; daar waar we allemaal vandaan komen. Een Bron die in jezelf te vinden is. Je ervaart rust, heelheid, liefde, vertrouwen, kracht, alles is simpelweg goed. Je hebt energie en je voelt je verbonden met je hartsverlangens en passies. Het chakra healing traject helpt jou om de focus naar binnen te brengen. Om hoofd, hart en buik te verbinden. Te ervaren dat het veilig is om te voelen en in je lijf te zakken. Dat je vanuit vreugdevolle zijns-energie je droomleven kan gaan aantrekken en de stappen durft te zetten deze te manifesteren! Je bent niet alleen in je angsten, je twijfels en je beperkende gedachten. Je pijn en je trauma’s. Alleen mag je gaan ervaren dat jij dit allemaal niet ten diepste bént. Je hoeft ze niet langer met je mee te dragen. Ben je klaar voor dit krachtige transformatietraject, het opruimen van je emotionele en mentale blokkades? Ben je klaar om vanuit innerlijke vrijheid jouw volle potentieel te gaan leven en elkaar daarin te ondersteunen?

Wat is chakra healing?
Een energetische healing is de meest directe en effectieve manier van werken omdat je de kern van het “probleem” aan pakt. Als je inzicht hebt gekregen middels de readings in jouw belemmerende gedachten en de emoties die vast zitten in je lichaam, kunnen we vanuit daar verder werken om deze blokkades in het lichaam op te heffen. Zo wordt het patroon wat jou af houd van het daadwerkelijk DOEN in de buitenwereld, ook gelijk doorbroken. Je zult hiervoor vertrouwen, moed en de energie ervaren om jouw hartsverlangens te kunnen gaan manifesteren in de wereld!

Ik werk met de 7 chakra’s. Dit zijn onze energiebanen en elk chakra verbind zich met levensthema’s. De onderste wortel chakra staat voor de verbinding met de materiele werkelijkheid en de bovenste kruin chakra voor de kosmische werkelijkheid. Hier bevind zich jouw unieke creatiekracht. Alle chakra’s ertussenin moeten in balans zijn om de verbinding te kunnen maken met jouw creatiekracht (kruin chakra) en deze om te kunnen zetten in materie (wortel chakra). Als de energie niet goed kan doorstromen vanwege beperkingen in jouw binnenwereld (gedachten en emoties) dan loop je werkelijk vast op onderstaande levensgebieden.

Wat kan je verwachten?
– 10 sessies bestaande uit groepscoaching, healing, reading
– Start: 4 april 2022
– Periode april, mei, juni
– duur 12 weken
– Elke maandag, 2 uur, tussen 19.30 en 21.30
– Online via Zoom, vanuit je eigen veilige plek
– Gezamenlijke app groep
– Elke week reflectievragen, dagelijkse oefening, eenmalige oefening
– 1 individuele reading of healingsessie
– €5,- korting op het chakra healing werkboek (€15,-)
Klik hier voor de gratis preview!

Data + inhoud sessies:
1. Maandag 4 april 19.30 – 21.30
Kennismaking, hartsverlangens, Hogere Zelf meditatie, intenties, uitleg 7 chakra’s

2. Maandag 11 april 19.30 – 21.30
Oefening bespreken, hart sharing, Innerlijke Kind meditatie, blokkades manifestatie, intro wortelchakra + oefening

(Maandag 18 april = 2e Paasdag = geen sessie)

3. Maandag 25 april 19.30 – 21.30
Oefening bespreken, hart sharing, lezing wortelchakra, groepshealing wortelchakra, intro sacraalchakra + oefening

4. Maandag 2 mei 19.30 – 21.30
Oefening bespreken, hart sharing, lezing sacraalchakra, groepshealing sacraalchakra, intro zonnevlechtchakra + oefening

5. Maandag 9 mei 19.30 – 21.30
Oefening bespreken, hart sharing, lezing zonnevlecht chakra, groepshealing zonnevlecht chakra, intro hartchakra + oefening

6. Maandag 16 mei 19.30 – 21.30
Oefening bespreken, hart sharing, lezing hartchakra, groepshealing hartchakra, intro keelchakra + oefening

7. Maandag 23 mei 19.30 – 21.30
Oefening bespreken, hart sharing, lezing keelchakra, groepshealing keelchakra, intro derde oog chakra + oefening

8. Maandag 30 mei 19.30 – 21.30
Oefening bespreken, hart sharing, lezing derde oogchakra, groepshealing derde oogchakra, intro kruinchakra + oefening

(Maandag 6 juni = tweede Pinksterdag = geen sessie)

9. Maandag 13 juni 19.30 – 21.30
Oefening bespreken, hart sharing, lezing kruinchakra, groepshealing kruinchakra, evaluatie 7 chakra’s + oefening

10. Maandag 20 juni 19.30 – 21.30
Oefening bespreken, hart sharing, vooruitblik, chakrahealing, meditatie Hogere Zelf en Innerlijke Kind

Jouw investering in jezelf:
Het transformerende Chakra Healing groepstraject bedraagt €888,- p.p.
Mocht je een minimum inkomen hebben, is het mogelijk om in termijnen te betalen, verdeeld over 4 maanden met ingang van de start van de 1e sessie.