Jouw Geluk Centraal 1 jaar!!!

HAPPY NEW YEAR & HAPPY BIRTHDAY!!!
Jouw Geluk Centraal, de manifestatie vanuit mijn Hart en Ziel, bestaat 1 jaar!
En dat wil ik samen vieren.. met jou!

Van visioen naar een bedrijf
Officieel ingeschreven als bedrijf bij de Kamer van Koophandel 1 januari 2018,
maar het idee al een half jaar dwalend in mijn gedachten.. En wat doe je met iets wat zich vanuit je hart blijft aandienen? Tot werkelijkheid manifesteren natuurlijk! Wat was 2018 een jaar van uitdagingen, leren mijn eigen draai te vinden als ondernemer, ontdekken wat mijn talenten en gaven zijn en dan ook nog de kracht vinden hier volledig op te vertrouwen. Leren hoe je netwerkt, promotie doet, de juiste mensen aantrekt en vooral.. Mezelf altijd op de eerste plaats te zetten als coach/healer. Want als ik leeg loop, heb ik niets te geven..

Graag neem ik je kort mee in de totstandkoming van Jouw Geluk Centraal. Ik weet dat er veel mensen zijn die talloze inspiratie en ideeën hebben, diep vanuit het hart, maar door allerlei – vaak zelf gecreëerde – verhalen, de stap niet zetten voor hun dromen te gaan. Of dit nou het starten van een bedrijf is (dit klinkt groter dan het is.. start gewoon!), een wereldreis maken, of je geld verdienen met je passie.. Het maakt niet uit.. Maar het is wel handig als je dat wat leeft in jouw gedachten en in jouw hart, tot manifestatie brengt. Anders kan je lang wachten, maar komen je dromen niet uit 😉

Het begon bij mij met een visioen. Het was eind augustus 2017 en ik kwam net terug van een bewogen zomer wonend in een boeddhistisch klooster en een rondreis door Indonesië. Vooral tijdens die laatste reis heb ik me vaak afgevraagd wat mijn volgende stap zou zijn. Ik wist dat als ik terug kwam ik weer opnieuw naar een baan “moest” gaan zoeken, maar ik kon de juiste motivatie niet vinden.. Alsof het allemaal niet de bedoeling was dat ik een baan vond. Toen ik tot mijn grote verbazing werd afgewezen voor een functie als woonbegeleider die ik eerder had vervuld, was het voor mij duidelijk: er ligt iets anders op mij te wachten.. Niet snel daarna had ik op een ochtend een visioen dat ik een eigen retraite weekend organiseerde en werd ik overladen met dankbare uitingen van mensen, die helemaal thuis in hun liefdevolle essentie waren gezakt. Ik kon vooral de emoties van dit visioen voelen, maar ook de omgeving zien: een klein huisje in de natuur met ruimte voor niet meer dan 10 geluks/stiltezoekers.. Ik helemaal in mijn kracht. Het faciliteren van een veilige ruimte, moeiteloos en vol in de liefde.. Geven en ontvangen. Het was duidelijk: ik mocht mezelf gaan presenteren aan de buitenwereld.. Als gelukscoach. Want ik had immers zelf jaren lang zelf-onderzoek gedaan naar wie ik was en wat geluk nou daadwerkelijk betekent (zie hier). Een reis naar huis, waarbij ik veel tegen kwam en los liet.. Een reis die nodig was om mijn ervaringen te delen en anderen te begeleiden in diezelfde reis naar huis.. Vanuit mijn licht en kracht.

De koers voor 2019
In 2017 & 2018 heb ik hulp gekregen bij het opzetten van mijn bedrijf en begin 2018 kon ik al gaan “oefenen” met mijn eerste klanten: coachingsessies vanuit mindfulness en creatieve therapie, en steeds meer uitbouwen naar het geven van workshops. Ik ben in aanraking gekomen met een netwerk wat me op gang hielp en voelde sterk de roep om workshops te geven op bewuste festivals. Soms een beetje bluffen, maar met zoveel vertrouwen in wat ik te geven had, dat ineens mijn hele zomer van juni tot augustus vol stond met festivals! Waar ik overal wat mocht bij dragen. Een geweldige start om te ontdekken, ervaring op te doen, de juiste klanten aan te trekken en mijn netwerk uit te breiden. Wat een ongelofelijk jaar is 2018 geweest!

Maar wat brengt 2019? Het mooie aan eigen baas zijn is de vrijheid om te creëren. Ik werk vanuit mijn eigen ervaringen en specialisaties: creativiteit/expressie enerzijds en mindfulness/stilte anderzijds. Maar ik heb afgelopen jaar ontdekt dat ik op veel meer manieren kan bijdragen aan de bewustzijnsgroei van mensen. Vooral healing met met mijn handen, zingen en schrijven is iets wat ik verder wil gaan uitbouwen! Ik heb ontdekt dat stilstaan achteruitgang is en ik veel te veel leuk vind om te doen.. En als eigen ondernemer heb je de vrijheid om overal uiting aan te geven wat stroomt.. Mijn bedrijf en identiteit gaan hand in hand, ik kan mezelf volledig laten zien en daardoor van betekenis zijn voor iedereen waarbij wat ik doe resoneert!

Wat kan je van Jouw Geluk Centraal verwachten in 2019?
– Verdieping in mindfulness door de opleiding tot mindfulness based stress reduction trainer
– Mindfulness workshops, cursussen, retraites en online sessies
– Stiltedagen, stilteweekenden en retraites in binnen- en buitenland
– Vrouwenwerk/sister circles verder uitdiepen
– Mijn eerste boek: “Leven vanuit Liefde” op de planken!
– Meer muzikaliteit door channelings, zang, samenwerkingen en soundhealing
– Verwacht het onverwachte: Mee bewegen op inspiratie, impulsen, visioenen
en elke dag het onbekende tegemoet.. Dat is ondernemen vanuit de Ziel!

Ik ben gek op GEVEN! Want geven is ontvangen! Delen vanuit liefde met de wereld is voor mij altijd het meest vervullende wat ik kan doen. Het voelt alsof ik geen andere keuze heb dan te zorgen dat ik zelf vanuit liefde kan leven.. Omdat ik zo de liefde in anderen kan aanraken. Vanwege het 1 jarige bestaan, de enorme dankbaarheid die ik voel.. Wil ik jouw iets AANBIEDEN. Mijn eigen licht en healingskracht met jou DELEN. Wat is deze aanbieding?

Een half uur healing vanuit het hart!
Door massage, drukpunten en het werken met de chakra’s (energiepunten in het lichaam) hef ik emotionele blokkades en trauma’s op die in je lichaam liggen opgeslagen. Zo wordt ook je zelfhelend vermogen weer geactiveerd waardoor je lichaam weer met je gaat communiceren en je zelf jouw healing kan voortzetten. Zie hier voor meer informatie!

Wil je deze GRATIS healing ontvangen?
Neem dan hier contact met me op!
Deze aanbieding geldt de GEHELE MAAND JANUARI! ♥

“Let’s celebrate life! Enjoy the manifestation in this human body, of your Soul.
Experience life to the fullest, let your talents and passions flourish.
Do what you love, embrace every feeling, come home to the essence of your being. Let your SOUL SHINE!”