Stiltedagen

We leven in een doe-maatschappij. Vanaf het moment van opstaan tot slapen gaan zijn we bezig met van alles en nog wat. We rennen van de ene activiteit naar de ander en zijn de hele dag in contact met elkaar. Maar wanneer ben je eigenlijk nog in contact met jezelf?Om stil te worden en te luisteren naar wat je nodig hebt? Wat je hart je toe fluistert?

WEES WELKOM EN GENIET VAN HET SAMEN ZIJN IN STILTE
De balans tussen doen en zijn is belangrijk voor een gelukkig, evenwichtig, harmonieus en gezond leven. Om op de eerste plaats voor jezelf te zorgen, zodat je er ook voor anderen kan zijn en jouw dagen vervuld kan door brengen. Zeker in de winter is de energie meer naar binnen gekeerd en is het belangrijk pas op de plaats te maken om je af te stemmen op je wensen en dromen, zodat je in de lente en zomer de innerlijk geplante zaadjes kan oogsten 🙂

WAT BRENGT DE STILTE JOU?
♥ Thuiskomen bij de vrede in jezelf
♥ Een kalme, rustige geest
♥ Inzichten over jezelf
♥ Balans
♥ Loslaten wat je niet meer dient
♥ Nieuwe levensenergie
♥ Contact met de wijsheid van je lijf
♥ Focus en helderheid

DATA STILTEDAGEN
Zondag 17 februari 11.00 – 17.00
Thema: Reiniging
Zaterdag 23 maart 11.00 – 18.00
Thema: Innerlijke groei
– Zaterdag 13 april 11.00 – 18.00
Thema: Vrijheid

LOCATIE
De stiltedagen vinden plaats in het stille en rustige Buitenveldert in Amsterdam Zuid. Het is een grote ruimte met veel licht en prachtig uitzicht over de groene wijk. Het adres is van Heenvlietlaan 272.