Het Pad naar Jezelf

Vind meer helderheid over jezelf en jouw levenspad! In dit ONLINE spiritueel consult kan je met al je vragen bij me terecht om jou te helpen met vragen over je leven en blokkades op te heffen. Ik verbind me met jouw energie en verschaf je inzichten en helderheid zodat je jouw pad kan volgen richting meer liefde, geluk en een vervullend leven!

Je kan met al jouw vragen bij mij terecht via het contactformulier.

KLIK HIER OM JOUW SPIRITUEEL CONSULT TE STARTEN  ♥

Zonder oordeel en met liefde zal ik je vragen lezen en beantwoorden. Door middel van wat je vertelt en het toevoegen van een foto van jou en/of een betrokken persoon, kan ik op je afstemmen. Door mijn hooggevoeligheid kan ik verbinden met jouw energie en de energieën van mensen in jouw leven. Ik deel met je wat ik door krijg, waardoor je meer helderheid krijgt over jezelf en jouw weg in het leven.

Het is mijn missie om jou te begeleiden naar een gelukkig, liefdevol en vervullend leven. Om elke blokkade die je hierin belemmert te transformeren naar innerlijke kracht en je dichterbij jezelf te brengen. Ik ben als HSP’r mij enkele jaren bewust van mijn spirituele gaven zoals helder voelen, helder horen, helder zien en helder weten. Ik voel me verheugd en vereerd deze gaven te mogen inzetten om jou te helpen op jouw levenspad!

Ik werk voornamelijk intuïtief en vertrouw op de informatie die ik door krijg aan de hand van wat je me vertelt/ laat zien en ik voel in op de energie. Ik zal je dit dan ook eerlijk terug geven zodat jij hier het meeste uit kan halen. Je kan me alles vragen, wil je echter specifiek in gaan op een bepaald onderwerp dan ben ik zelf gespecialiseerd in de liefde, spirituele en persoonlijke ontwikkeling, religieuze vraagstukken, vriendschap en verbinding en het volgen van jouw hogere doel.

Mijn specialismen:
Toekomst/algemeen
Carrière/Financieel
Break up/Relatieproblemen
Liefdes/Relatie vragen
Persoonlijke ontwikkeling
Spirituele ontwikkeling

Gaven en methodes:
Spiritueel coach
Liefdescoach
Bewustzijnscoach
Helderziend
Heldervoelend
Helderwetend
Helderhorend
Hooggevoeligheid
Mindfulness/Meditatie

Tarief:
– €30,- per ingestuurde vraag.
Je stuurt jouw vraag in via het contactformulier. Als ik de duidelijke JA voel dat ik je met jouw vraag verder kan helpen stuur ik je de betalingsgegevens door. Als de betaling is voldaan, ontvang je jouw uitgebreide antwoord terug. Een eventuele foto (voor een foto reading) kan je als antwoord op mijn 1e e-mail naar jou, naar me terugsturen.

KLIK HIER OM JOUW SPIRITUEEL CONSULT TE STARTEN ♥