Healing & Massage

Trakteer jezelf op een energy healing of massage! Werken met energie is de meest zuivere manier om te helen. Om oude blokkades te verwijderen en meer lichtheid, liefde en vrede in jezelf te ervaren.

HEAL YOUR SOUL ♥
We hebben door de jaren heen allemaal oude pijn, trauma’s, zwaarte, overtuigingen en andere energetische blokkades in ons lichaam opgeslagen.
Dit zorgt voor belemmering van de energiestroom en zo ook belemmering in het leven. Alles waar je in de buitenwereld tegenaan loopt vind zijn oorsprong in jouw binnenwereld. In jouw energieveld. Fysieke en psychische ziekten ontstaan door blokkades in de energiestroom. Dat vrij laten wat vast zit in jouw lichaam geeft ruimte om weer vrij te zijn! De levensenergie te laten stromen zodat jij kan doen waar jij gelukkig van wordt in het leven!
Voel je licht, herboren met vernieuwde levensvreugde en kracht!
Ik werk met aanrakingen, massage, drukpunten, klank en zang; net wat er op dat moment nodig is. Ik werk intuïtief met de kracht van het energieveld.

> ZIE HIER ERVARINGEN <

BOEK HIER JE HEALING! ♥

HEAL YOUR BODY ♥
Intuïtieve uitgebreide massage waarbij ik energetische blokkades aanpak die in het lichaam liggen opgeslagen. Ik werk met mijn handen direct op het blote lichaam zodat de diepe weefsels bereikt kunnen worden. Ervaar jij spanning en stress? Loop jij rond met een algeheel gevoel van onrust en onbehagen? Ga jij emoties uit de weg? Dan is de kans zeer groot dat dit in je lichaam zit opgeslagen wat een voedingsbodem is voor ziektes en pijn. Door deze massage ruim je innerlijk op en kan de spanning, stress en de emotie vrij komen waardoor je weer in harmonie en balans komt!

BOEK HIER JE MASSAGE! ♥

Voor wie?
Ervaar jij blokkades mentaal en/of fysiek? Spanning in je lijf? Oude angsten en trauma’s zitten opgeslagen in je lichaam. Pas als de energie door kan stromen raak je hiervan bevrijd. Dat wat los komt is voor altijd uit je systeem. Ervaar de bevrijding zodat je meer je vrije, liefdevolle en lichte zelf kan zijn! Na een healingsconsult is het zelf helend vermogen van je lichaam meer geactiveerd waardoor je beter contact hebt met wat je lichaam je wil vertellen en je zo jezelf kan genezen door te luisteren naar de boodschappen van binnenuit. Uiteindelijk weet jij zelf het beste wat jij nodig hebt!

Je kan een healings-of-massage consult boeken van 45 min, 60 min, 90 min of 2 uur (intensive healing).
– 45 min: €40,-
– 60 min: €60,-
– 90 min: €90,-
– 2 uur: €120,-

De locatie is in Amsterdam. In een fijne en lichte ruimte met een hoge energie vibratie waar je je thuis mag voelen. Alles wat je los laat blijft dan ook niet in je eigen ruimte hangen. Ik zorg voor het verschonen van de energie voor en na de sessie.

BOEK HIER JE CONSULT! ♥